luni, 9 august 2010

...

02:56
Si iata-ma din nou fara somn, rasucindu-ma si fastacindu-ma de zeci de ori in pat. Nu-mi gasesc locul (pt ca singurul loc in care ma regasesc e acolo, langa tine). Imi invadezi gandurile, o clipa nu ma mai pot concentra la nimic altceva caci esti pretutindeni in mintea si-n sufletul meu. Eu nu mai pot asa. Nu mai suport! Nu mai rezist! Fa ceva!! Eu ma simt incapabila de a lua o decizie, oricare ar fi ea. Imi e prea teama sa risc (sa risc din nou)! Mi-e teama chiar si de ce-ar putea fi si cu atat mai mult de ceea ce poate ca nu va veni nicioadata... M-am oprit in loc si nu stiu incotro sa o apuc. Mi-e teama sa mai fac chiar si cel mai mic pas pt ca tot ce imi doresc e ca pasul asta de data asta sa-l faci tu, sa fii TU cel care micsoreaza distanta asta dintre noi pt ca doar atunci va merge cu adevarat. Ideea de a renunta insa...ma ingrozeste de-a dreptul! Ce sa fac?! Ajuta-ma tu!
Fa-ti curaj si spune-mi ce simti! Da-mi curaj pt a putea face si eu la fel... Mai am atatea sa iti spun... M-am saturat de atatea jocuri de copii, m-am saturat de jocuri de cuvinte, de subintelesuri, sa ne ascundem in spatele unor statusuri si melodii aiurite! De ce nu putem fi sinceri unul cu celalalt?
Sunt multe lucruri pe care nu le putem ignora.. Te simt mereu si sunt sigura ca la fel ti se intampla si tie, mereu intuim intentiile celuilalt chiar daca nu vrem sa o recunoastem, n-am incetat nici o secunda sa te iubesc si stiu ca nici tu nu m-ai scos din inima ta, iar in coincidente eu am incetat de mult sa cred... e destin ai doar atat! Asta nu o poti nega!

3 comentarii:

 1. succes in luarea deciziilor cele bune care sa va aduca unul langa altul :) de multe ori, chiar nu conteaza cine face primul pas... respira adanc, inspira curajos si nu ezita ! numai cei ce indraznesc vor fi rasplatiti de Dumnezeu :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Da stiu, merci de incurajari :) Ideea e ca povestea asta se tot repeta de mult timp si am cam obosit.. Nu mai vreau sa se intoarca doar pt ca Eu am fost mereu acolo pt El. Imi doresc sa ia decizia asta singur, pt ca asa i-a dictat lui inima pt ca stiu ca intr-o buna zi se va intampla si asta...

  RăspundețiȘtergere
 3. si eu patesc de multe ori asa...stiu cum e!
  ai grija de tine:P

  RăspundețiȘtergere